Privé Pilates

 

Door de individuele aandacht in privé lessen haal je niet alleen veel meer effect uit de oefeningen, maar je boekt ook veel sneller resultaat.

Als je net begint met pilates is het verstandig om een aantal malen goed geobserveerd te worden zodat de zwakere delen in je bewegingsapparaat worden gesignaleerd. Dit geldt voor zowel de spieren als de bouw van je skelet. Als deze goed in kaart zijn gebracht kan er een op maat gemaakt trainingsschema worden opgezet met de juiste trainingsdoelen. Een paar privé lessen in het begin geven je een goede basis. Maar ook als je al wat langer traint dan is het goed om af en toe net die paar extra correcties of aanwijzingen te krijgen. Vaak horen we dan “o ja, nu voel ik het pas echt”.

Privéles is er natuurlijk ook voor diegene die gewoon 100% aandacht en focus willen. Gun jezelf dit moment echt voor jouw lichaam.

En in privé lessen kunnen specifieke klachten heel gericht worden aangepakt. Een vastzittende rug of nek kunnen met een “back-care” programma worden behandeld. En mochten we signaleren dat dit nog verdere aangepak nodig is dan kunnen we direct een fysiotherapeut of chiropractor inschakelen. Lees verder onder de foto.

 

Waarom voor een privé les kiezen?

 

  • Je profiteert van een workout die precies past bij jou individuele ontwikkel gebieden en doelen
  • Je krijgt 100% aandacht van de trainer
  • Je traint op de speciale Pilates apparaten en voelt meteen het verschil
  • Trainen op de Pilates apparaten is een bijzondere ervaring en heel leuk
  • Je boekt sneller resultaat en mogelijke klachten zullen ook sneller verdwijnen
  • Je kunt je les boeken op tijden die voor jou het beste uitkomen
  • Je wordt uitgedaagd om te blijven ontdekken wat je lichaam nog meer kan

Wil je weten of deze lessen voor jou geschikt zijn? Aarzel niet en stel je vraag via de contactpagina.