Wij zijn "Dé Pilates Studio"

 

Goed bewegen binnen uw eigen mogelijkheden staat bij ons voorop! Het Pilates Studio team heeft naast ruim 20 jaar ervaring in Pilates lesgeven een medische achtergrond uit de revalidatiezorg en we hebben een directe samenwerking met Chiropractie Vught in hetzelfde pand. Verantwoord en medisch gezond bewegen is belangrijk voor ons, en dat ervaar je!

 

Echte studio Pilates

 

De Pilates Studio geeft echte studio Pilates. Kleine groepen met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Hierdoor is er een goede focus om de oefeningen zo correct mogelijk uit te voeren binnen uw eigen grenzen. Daarnaast zijn lessen op de speciale Pilates apparaten mogelijk. Een leuk en ervaren team geeft een reeks aan Pilates lessen voor verschillende doelgroepen.

BASI Pilates

 

De Pilates Studio geeft klassieke en pure Pilates volgens de BASI methodiek (Body Arts and Science International). BASI Pilates is wereldwijd een van de meest toonaangevende trainingsprogramma’s voor pilates.

BASI Pilates behoud de klassieke methodiek en kernwaardes van Joseph Pilatus’ trainingsfilosofie, aangevuld hedendaagse en medische kennis.

De Pilates Studio is BASI Partner studio en al onze instructeurs zijn gecertificeerd.

 

Het Team

Mirjam Driessen

BASI Pilates Comprehensive instructeur

Mirjam is ruim 20 jaar gecertificeerd en internationaal BASI Pilates Comprehensive instructeur (Pilates mat- en apparatenles). Mirjam heeft haar opleiding in China gedaan (Beijing en Hong-Kong) en heeft daar jaren lesgegeven. Inmiddels ligt haar focus weer in Nederland. Mirjam heeft een medische achtergrond en is werkzaam geweest in de medische specialistische revalidatiezorg. Daarnaast is Mirjam geregistreerd integraal Vitaliteits- en Leefstijl Coach.

Bij de Pilates Studio is Mirjam hoofdtrainer en geeft de pilates gevorderden lessen en speciale pilates lessen.

Wim Arts

BASI Pilates Instructeur

 

Naast zijn baan als internationaal sales/business manager is Wim al ruim 30 jaar personal trainer en sportman pur sang. Wim is gecertificeerd BASI Pilates instructeur en geeft o.a. de speciale mannen lessen.

Rosanna Schildkamp

BASI Pilates Comprehensive instructeur

Rosana heeft een Braziliaanse achtergrond en doet al jaren aan Pilates. Rosana is gecertificeerd BASI Comprehensive Pilates instructeur en geeft apparatenles en matlessen.

Brianne Wesolowsky

BalanceBody Pilates Comprehensive instructeur

Brianne is onze Amerikaanse instructeur met jaren internationale ervaring in Amerika en Duitsland. Ze heeft in Dresden ook een eigen pilates Studio gehad en woont nu in Den Bosch met haar partner en dochtertje.

Brianne is gecertificeerd Balance-Body Comprehensive Pilates instructeur en geeft apparatenles en revalidatie Pilates.

Medisch verantwoord trainen

Wij hebben een medische achtergrond en hebben een directe samenwerking met Chiropractie Vught, we zitten in hetzelfde pand.  Hierdoor kunnen wij indien nodig makkelijk en direct schakelen met Chiropractie Vught of met uw eigen fysiotherapeut voor specifieke oefeningen of aanpassingen die bij u passen. Er trainen zelfs fysiotherapeuten bij ons.

 

Vitaliteit & Leefstijl en speciaal voor vrouwen van 40+ Menopauze coaching

De Pilates Studio werkt direct samen met PuntVitaal. Gecertificeerde leefstijl coaches van PuntVitaal kunnen u helpen met aanpassingen in uw leefstijl voor o.a. langdurige gewichtsbeheersing, beter bewegen, ontspanning, beter slaappatroon of een algemeen betere vitaliteit. Vrouwen in deze transitiefase hebben behoefte aan betere begeleiding voor een betere balans en voor dagelijks welbevinden.

Voor vrouwen van 40+ is gespecialiseerde Menopauze coaching mogelijk.